Opis forum
Karnawał będzie trwał od 7 do 26 Sierpnia .TQ udostępniło dla każdego gracza 7questów z tej okazji .Niestety nie są one zbytnio opisane.
Orchid Crown
Wymagania:40lvl +
Czas:7-11 Spierpnia
Nagroda:Phoenix Badge
Krótki opis:Pomóż Mieszkańcowi Twin City w odzyskaniu straconego Orchid Crown.Po powrocie otrzymasz Phoenix Badge. Dzięki któremu otrzymasz dodatkowe nagrody podczas karnawału
Carnival Mask
Wymagania:40lvl+
Czas:12-26 Sierpnia
Nagroda:3 Joy Coins
Krótki opis:Maska jest esencją ceremonii karnawału .Derek w Twin City jest mistrzem w robieniu masek.Pójdź do niego i zapłać mu w zamian za naukę tworzenia magicznych masek do karnawału .
Fabulous Quiz
Nagroda: Joy Coin
Krótki opis:Jason w Twin City przygotował dla ciebie kilka pytań .Pośpiesz się aby zdążyć .
Joy Coin
Nagroda: Nawet 3 Joy Coins
Krótki opis:Handlarz z dalekich krain przybył i organizuje magiczną loterie.Zapłać mu i dowiedz się więcej.
Cake Baking
Nagroda:Joy Coins,Exp
Krótki opis:Sprzedawca Ciast szuka najlepszego kucharza.Bedzie sprzedawał swoje przepisy bardzo tanio.
Carnival Lottery
Nagroda:4 rodzaje niespodzianek
Krótki opis:Pudła karnawałowe są napełnione się radość i szczęście! 4 pudła, 4 rodzaje niespodzianek!Odwiedź Miss Liu (360,328)i dowiedz się więcej.
Będzie jeszcze pokaz fajerwerków TQ nazwało to eventem ale nie chce mi się już opisywać będzie codziennie od 20 do 21 i będzie dostępny dla wszystkich.Nie wiadomo co bedą dawać joy coins.
W tym dziale proszę komentować event .
Użytkownik
No fajnie przetłumaczone. Teraz tylko czekać do eventu i ciekawe jakie nagrody
Nowy użytkownik
Ja chce blessy i DB!!!
Użytkownik
A ja skromny chcę stony +8 XD ciekawe jakie nagrody będą
yyy... po co wam takie narody. Ja tego nie rozumiem, takie eventy, które daja zaje*iste nagrody psuja gre. Najlepiej jakby dali 1 event na rok np. na Boze Narodzenie i to by w zupelnosci wystarczylo, bez zadnych coraz gorszych pomyslow na eventy i coraz gorsze ich wykonanie...
Ostatnio edytowany przez MiRaNdA (2009-08-08 15:11:56)
-Sword_Dancers-
Użytkownik
No nie do końca. Eventów mogło by być dużo ale ostatni jest ich za dużo kilka dni po karnawal chyba 3 będzie kolejny event jak coś. NAgrody w ostatnim evencie mnie dobł super gemy itp. Eventó mogo by być dużo ale ze średnimi nagrodami.
Użytkownik
Exppoty i heaving blessy powinny być a nie tak jak teraz jest. Same hausy i celestial stony